طرز تهیه
مرحله 1: آماده سازی سبزیجات و سیفی جات
اول از سیب زمینی های پوست کنده شده مطابق ویدئو حلقه حلقه کرده، توجه داشته باشید برش ها نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشد. سپس گوجه فرنگی ها را حلقه کرده و بعداز آن پیاز و سیر را هم به صورت حلقه ای برش میزنیم.
در ادامه باید بریم سراغ هویج ها و برش ان به صورت مورب (کج) باشد.در انتها هم سیر ها و فلفل دلمه سبز را حلقه ای برش زده و کنار میگذاریم.


مرحله 2: خرد کردن سینه مرغ و گوشت چرخ شده با پیاز
در این مرحله سینه مرغ را به صورت خورشتی تکه کرده و کنار میگذاریم
در ادامه گوشت چرخ شده که از قبل در فریزر قرار داده ایم (فریزر به علت فرم گرفتن مشابه ویدئو) را به تکه های استاندارد تکه کرده و کنار میگذاریم

مرحله 3: چیدمان مواد درون ماهیتابه مرحله مرحله
حالا به ترتیب پیاز حلقه ای سپس سیب زمینی بعد هویچ و پس از آن گوجه فرنگی را درون ماهیتابه قرار میدهیم
حالا نوبت گوشت است: به انتخاب خودتان 1 نوع گوشت را به لا به لای سیب زمینی ها اضافه نمایید
در انتها سیر و فلف دلمه ای را بر روی مواد قرار میدهیم


مرحله 4: آماده سازی سس تاس کباب
اول از همه 3 لیوان آب را درون کاسه ریخته و به آن آبلیمو و رب و ادویه هار اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در ادامه این مرحله سس مورد نظر را روی مواد درون ماهیتابه میریزیم تا به لابه لای مواد درون ماهیتابه نفوذ کند.
و در انتها روغن را روی سطح مواد میریزیم.

مرحله آخر: قرار دادن ماهیتابه بر روی شعله گاز
ماهیتابه را روی شعله وسط (شعله بزرگ) گاز قرار داده و روشن میکنیم و صبر میکنیم تا گرم شود و سپس درون ماهیتابه به جوش آید، سپس شعله را ملایم کرده و اجازه میدهیم تاس کباب ما روند پخت خود را طی نموده و آماده سرو شود.

مواد لوازم
مواد لازم برای 4 نفر | مقدار مواد |
پیاز | 1عدد بزرگ |
هویچ | 1عدد |
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 4 عدد متوسط |
فلفل دلمه سبز | 1عدد کوچک |
سیر | 4 حبه |
ادویه ها و چاشنی ها | مقدار دقیق |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
ادویه کاری | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | سر قاشق چایخوری |
زنجبیل | سر قاشق چایخوری |
دارچین | سر قاشق چایخوری |
رب گوجه | 3 قاشق غذا خوری |
آبلیمو طبیعی | 2 قاشق چایخوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
گوشت های مورد نیاز | مقدار دقیق |
گوشت چرخ شده با پیاز | 300 گرم |
سینه مرغ | 300 گرم |