طرز تهیه
مرحله 1: اندازه گیری جو و اضافه کردن به قابلمه
اول طبق وزن توضیحی جو پوست کنده را اندازه گیری کرده و سپس مقدار لازم جو از قبل خیس شده را به قابلمه حاوی آب جوشیده از قبل اضافه می نماییم


مرحله 2: اضافه کردن هویج رنده شده به سوپ
در این مرحله 1 هویچ رنده شده را به مخلوط جو جوشیده از قبل به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم هویچ و جو ها تا 2 ساعت بجوشد.

مرحله 3: اضافه کردن پیاز، سیر و عصاره قلم بهمراه ادویه ها
در ادامه پس از گذشت مدت زمان معین پیاز ها و سیر ها را نگینی کرده ریز کرده و به سوپ اضافه میکنیم.
بعد از آن عصاره آب قلم را بهمراه ادویه های لازم به سوپ اضافه کرده و اجازه میدهیم سوپ مراحل بعدی آماده سازی را طی کند


مرحله آخر: اضافه کردن رب و در انتها جعفری به سوپ
بعد از طی کردن تمای مراحل بالا رب گوجه را به مقدار معین به سوپ اضافه کرده و بعد از گذشت 1 ساعت سوپ آماده اضافه کردن جعفری و تکمیل برای سرو میشود

مواد لوازم
مواد لازم برای 4 نفر | مقدار مواد |
جو پوست کنده | 100 گرم |
پیاز | 2 عدد کوچک معادل 80گرم |
سیر | 1 عدد |
جعفری | 30 گرم |
آب جوشیده | 4 لیوان |
هویچ رنده شده | 1عدد |
ادویه ها و چاشنی ها | مقدار دقیق |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | سر قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | سر قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
آبلیمو طبیعی | 2 قاشق چایخوری |
رب گوجه | 4قاشق غذاخوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
عصاره آب قلم | 1 لیوان |
گوشت مورد نیاز |
مقدار مواد
سینه مرغ | نصف سینه معادل 200 گرم | |