طرز تهیه
مرحله 1: پوست کردن بادمجان ها
د رابتدا اول بادجان های دلمه ای و بادمجان های معمولی را با پوست کن مناسب پوست می کنیم و کنار میگذاریم.


مرحله 2: آب پز کردن بادمجان دلمه ای و سرخ کردن ساده
در این مرحله بادمجان های دلمه های را به دلخواه خرد کرده و جهت آب پز شدن به قابلمه حاوی آب جوشیده اضافه میکنیم.
بادمجان های ساده را هم به صورت ورقه ای مناسب خرد کرده و درون قابلمه روغن سرخ کردنی ریخته و آنها را سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.


مرحله 3: خرد کردن پیاز ها درست کردن کشک
در ادامه پیاز های غذا را به صورت نگینی بهمراه سیر ها خرد کرده و سرخ میکنیم.
سپس درون یک کاسه بزرگ 2 لیوان آب ریخته و مقدار دقیق کشک را درون ریخته و با استفاده از همزن دستی سس کشک و آب را مخلوط کرده و کنار می گذاریم.


مرحله آخر: سرخ کردن پیاز و ادویه ها
بعد از طی کردن تمامی مراحل بالا ابتدا پیاز هارا سرخ کرده و بعد از سرخ شدن پیاز ها سیر را اضافه میکنیم.بعد از سرخ شدن سیر و پیاز ادویه اها را به ماهیتابه اضافه میکنیم.
بعد از سرخ شدن ادویه ها و پیاز ها بادمجان هارا به ماهیتابه مخصوص انتقال میدهیم تا جهت اضافه کردن کشک آماده باشند


مرحله آخر: اضافه کردن کشک و تمام
بعد از طی سرخ کردن تمامی مواد نوبت اضافه کردن کشک رقیق شده به ماهیتابه است.
کشک را به ماهیتابه اضافه کرده و اجازه میدهیم که کشک بادمجان ما در زمان تعیین شده خوب جا افتاده و آماده سرو شود.

مواد لوازم
مواد لازم برای 4 نفر | مقدار مواد |
بادمجان دلمه ای یا ساده | 4 عدد |
کشک | 4 قاشق غذاخوری |
آب | 2 لیوان |
پیاز | 2 عدد |
گردو | 4 عدد |
روغن | 1 لیوان |
ادویه ها و چاشنی ها | مقدار دقیق |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نعناع | سر قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | سر قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق غذا خوری |
ادویه کاری | سر قاشق غذا خوری |