طرز تهیه
مرحله 1: همزدن تخم مرغ ها و اضافه کردن آرد
اولین قدم برای تهیه مایع املت درون یک کاسه بزرگ تعداد 4 عدد تخم مرغ را شکسته و بعد از آن نوبت اضافه کردن آرد به مایع است.
بعد از آن مواد را و به خوبی هم زده تا یکدست شود


مرحله 2: اضافه کردن شیر پرچرب به مایع املت
بعد از هم زدن مخلوط تخم مرغ ها و آرد، شیر از قبل به دمای اتاق رسیده را به مخلوط مایع اضافه کرده سپس همزده تا به صورت کامل مخلوط شود.

مرحله 3: خرد کردن گوجه فرنگی و فلفل دلمه ها
در ادامه گوجه ها را به صورت نگینی خرد کرده و کنار میگذاریم
سپس فلفل دلمه های سبز و فلفل دلمه ای زرد را با استفاده از چاقوی مناسب نگینی ریز خرد کرده و بهمراه گوجه های نگینی شده به مخلوط مایع املت اضافه نموده و خوب هم می زنیم


مرحله آخر: خرد کردن پیازچه و سرخ کردن املت
بعد از طی کردن تمامی مراحل بالا پیازچه ها را به صورت دقیق نگینی ریز خرد کرده و به مایع املت اضافه میکنیم.
حالا نوبت سرخ کردن املت ها است .
2 ماهیتابه کوچک را با روغن سرخ کردنی چرب نموده و املت ها را به مقدار مناسب درون ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم.
بعد سرخ شدن 1 طرف املت ها، به آرامی چرخانده و برعکس میکنیم که سمت دیگر هم سرخ گردد.


مرحله آخر: قرار دادن املت ها در تستر یا فر
بعد از طی سرخ کردن تمامی عملت ها به روش توضیح داده شده در ویدئو، روی سینی فر کاغذ روغنی مناسب پهن کرده و املت ها را به ترتیب درون سینی قرار داده و در انتها پنیر پیتزا را روی املت میریزیم تا پوشانده شود، سپس درون تستر یا فر قرار میدهیم.
بعد از گذشت مدت زمان معین املت ها را از تستر خارج کرده و آماده سرو است.

مواد لوازم
مواد لازم برای 4 نفر | مقدار مواد |
گوجه فرنگی | 1 عدد بزرگ |
قارچ | 4عدد |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
پیازچه | 3 ساقه متوسط |
فلفل دلمه ای زرد و سبز | 1 عدد ازهرکدام |
تخم مرغ | 4 عدد |
روغن | 1 لیوان |
جعفری | 50 گرم |
آرد گندم | 5 قاشق غذا خوری |
ادویه ها و چاشنی ها | مقدار دقیق |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نعناع | سر قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | سر قاشق چایخوری |
زنجبیل | سر قاشق چایخوری |