رشد کیفیت آشپزی و دستپخت به صورت اصولی در یک دوره پایه به صورت جامع با غذاهای کاملا ایرانی همراه با 1 جلسه توضیحات کامل در مورد زمان بندی و نکات طلایی آماده سازی و دلایل نداشتن کیفیت لازم غذاها
این دوره شامل غذاهایی است که پایه اصلی آن با برنج ترکیب شده تا درنهایت یک مخلوط با مواد درجه 1 و برنج مانند عدس پلو، لوبیا پلو مجلسی و … آماده شود. این دوره مناسب افرادی است که به دنبال تنوع در غذا ها هستند.
رشد کیفیت آشپزی و دستپخت به صورت اصولی در یک دوره پایه به صورت جامع با غذاهای کاملا ایرانی همراه با 1 جلسه توضیحات کامل در مورد زمان بندی و نکات طلایی آماده سازی و دلایل نداشتن کیفیت لازم غذاها
در این دوره با سفر به هر شهر و دیدن زیبایی های شهر ها، غذاهای سنتی هر شهر را آموزش میدم و از جاذبه های گردشگری و بهترین غذای اون شهر صحبت میکنم.لیست غذا در صفحه محصول قابل مشاهده است
تعداد جلسات دوره: 7
مدت زمان هر جلسه: بین 25 تا 40 دقیقه
زمان شروع دوره : بزودی……
آموزش کباب های پر طرفدار از جمله کباب کوبیده و جوجه کباب به همراه رسپی رستورانی به صورت عملی و نحوه سیخ گیری و تمامی موارد و نکات تهیه آموزش داده میشود و در طول دوره ابزار و لوازم مورد نیاز رو هم شرح میدم.
تعداد جلسات دوره: 7 نوع کباب رستورانی
مدت زمان هر جلسه: بین 40 تا 55 دقیقه
زمان شروع دوره : بزودی……